Viljandi vald kergitab tublisti töötajate palku

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valla palgafond suureneb hüppeliselt.
Valla palgafond suureneb hüppeliselt. Foto: Marko Saarm

Viljandi vallavolikogu võttis vastu 2019. aasta eelarve, milles kõige suurem investeering on oma töötajatesse.

"Mul on südamest hea meel, et enne valdade liitumist valla töötajatele lubatud palgatõusu saame just vastuvõetud eelarves täitma hakata," ütles Viljandi vallavanem Alar Karu valla pressiteates. "Valla madalapalgaliste personalikulusid suurendasime kokku ligi 1,4 miljoni euro võrra – see on 15,6%. Seda, et palgafondi nii rekordiliselt suutsime tõsta, tuli endalegi meeldiva üllatusena."

Viljandi valla käesoleva aasta eelarve kogumaht on 27 851 040 eurot . Kõige suuremad investeeringud eelarves on Mustla aleviku ühisveevärgi ja kanalisatsiooni rekonstrueerimise projekti kaasfinantseerimine, milleks kulub 1,03 miljonit eurot, Pärsti pansionaadi rekonstrueerimine, mis saab 700 000 eurot, Soe lasteaiahoone rekonstrueerimine, milleks on 720 000 eurot, Heimtali põhikooli staadion, mis saab 360 000 eurot, ja Saarepeedi põhikooli ventilatsiooni uuendamine, millele kulub 150 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles