Mäeltküla tööstuspark võib ligi 2,7 miljonist eurost ilma jääda, sest plaanitav piimatööstus veksleid välja ei anna

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhul kui Riigi Tugiteenuste Keskus nõuab endiselt, et Viljandi vallale ­­­2 676 712 euro suuruse toetuse väljamaksmise eelduseks on vaja kinnituskirja aktsiaseltsilt MilkEst, ei pruugi vald tööstuspargi arendamise teise etapi jaoks raha saada.
Juhul kui Riigi Tugiteenuste Keskus nõuab endiselt, et Viljandi vallale ­­­2 676 712 euro suuruse toetuse väljamaksmise eelduseks on vaja kinnituskirja aktsiaseltsilt MilkEst, ei pruugi vald tööstuspargi arendamise teise etapi jaoks raha saada. Foto: Liis Treimann/Postimees (montaaž)

«Selline seis on praegu tõesti,» kommenteeris olukorda Viljandi vallavanem Alar Karu, kes on alates 23. jaanuarist Viljandi vallavalitsuse korraldusega nimetatud mittetulundusühingu Mäeltküla Tööstuspark esindajaks.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele (EAS) Mäeltküla tööstuspargi projekti kirjutades lubas piima töötlemisega tegelev aktsiaselts ­MilkEst, et ta ehitab parki oma tehase, ja vald sai arenduse teiseks etapiks eelmise aasta juunikuus 2 676 712,56 eurot. Toetuse abil oli kavas välja arendada tööstuspargi uutele kruntidele vajalik taristu: teed, tänavavalgustus, kergliiklustee ning koos tehnovõrkude liitumispunktidega vee- ja gaasitorustik, elektri- ja sideliinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles