Filmiarvustus. Poisid, lõpetage ära!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist. Härra Eesnääre (Mait Malmsten) ja härra Paukpadrun (Henry Kõrvits) ning härra Tsölibaadi (Ago Anderson) kukal.
Kaader filmist. Härra Eesnääre (Mait Malmsten) ja härra Paukpadrun (Henry Kõrvits) ning härra Tsölibaadi (Ago Anderson) kukal. Foto: Forum Cinemas

Kas teid on kunagi kiusatud? No kindlasti on. Mina igatahes olen küll ülekohut omal nahal tunda saanud. Nii mõnigi kord juhtus, et paar-kolm vanema klassi jõmmi lõikasid kodutee ära ning rebisid koolikoti seljast ja heitsid põõsasse. Piinlikud ja alandavad seigad on säärased.

Mis ma keerutan, lähme parem asja kallale. Seekord on kõne all kodumaise komöödia «Klassikokkutulek» (õnneks) viimane osa alapealkirjaga «Ristiisad».

Oeh. No ma olen eelmisi osi ju näinud. Kui esimene oli suhteliselt piinlik ja teine selline täitsa nitševoo ajaviide, siis triloogia finaal on küll nagu kahtlaselt pruuni tooniga naerunägu avaliku tualettruumi seinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles