Pärnu ettevõtja hakkas Viljandi ujulaostu vastu protestima (4)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Wonderbuild juht ja Pärnu volikogu liige Rain Jung peab Viljandisse veekeskuse ostmiseks korraldatud riigihanke reegleid nii kallutatuks, et vaidlustab need selleks seatud komisjonis. Ettevõtjal on oma väitel kindel plaan konkursile oma pakkumine teha.
Ehitusfirma Wonderbuild juht ja Pärnu volikogu liige Rain Jung peab Viljandisse veekeskuse ostmiseks korraldatud riigihanke reegleid nii kallutatuks, et vaidlustab need selleks seatud komisjonis. Ettevõtjal on oma väitel kindel plaan konkursile oma pakkumine teha. Foto: Ardi Truija (Pärnu Postimees)

Viljandit oma kinnitusel hästi tundev Pärnu ehitusettevõtja sõitis hiljuti kogu linna läbi, et otsida kohta ujulale ja veekeskusele, mida linn riigihanke korras osta tahab. Ta jõudis järeldusele, et sellist kohta ei ole, kogu konkurss on kallutatud, ning kinnitas esmaspäeval, et vaidlustas selle.

Pärnu ettevõtja ja linnavolikogu liige Rain Jung sai Viljandisse ujula ja veekeskuse rajamiseks innustust paarilt pealinna spordiklubilt, kes olid ta üles otsinud ja uurinud, kas mitmekesi koos tegutsedes võiks Viljandile ujumiskohta pakkuda. Jungi ümber koondunud ettevõtjate eesmärk pole rajada ei hotelli ega spaad, vaid just sportimiskohta, ning reegleid ja linna ­uurides on nad jõudnud seisukohale, et seda pole võimalik teha, ehkki konkurss on korraldatud just ujumisteenuse ostmiseks.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles