Väidetav petufirma kolis Viljandimaalt minema

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas väidetav petufirma Bolagsupplysningen oli möödunud aasta lõpuni registreeritud Mulgi valla Pärsi küla Asula tallu, kuid nüüdseks on ta tagasi Tallinna kolinud.
Edukas väidetav petufirma Bolagsupplysningen oli möödunud aasta lõpuni registreeritud Mulgi valla Pärsi küla Asula tallu, kuid nüüdseks on ta tagasi Tallinna kolinud. Foto: Elmo Riig

Möödunud aasta lõpuni Mulgi valda registreeritud ja edukalt käivet teinud, ent petmises süüdistatav osaühing Bolagsupplysningen vahetas aadressi.

Eelmise aasta lõpus käis Sakala ajakirjanik Bolagsupplysningeni aadressil Mulgi vallas Pärsi külas, kus asus uhke majapidamine koduhoidjaga.

Majapidamise omanik ja toonane Bolagsupplysningeni juhatuse liige Ingrid Ilsjan ütles, et firma on vahetanud aadressi, kuid Krediidiinfo seda veel ei kinnitanud. Nüüd on Bolagsupplysningen äriregistri andmetel registreeritud Tallinna Mustamäe tee algusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles