Osa sohvreid on varmad reeglitest mööda hiilima, linn ja politsei loodavad aga eelkõige seaduskuulekusele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusseaduse paragrahvi 21 järgi ei tohi sõiduk olla pargitud nii, et takistab teiste liikumist parkimiskohale või sealt välja.
Liiklusseaduse paragrahvi 21 järgi ei tohi sõiduk olla pargitud nii, et takistab teiste liikumist parkimiskohale või sealt välja. Foto: Erakogu

Lumise ilmaga muutuvad parkimismured linnas tavalisest teravamaks. Näiteks esmaspäeva hommikul kulus Viljandis ühe parklaummiku lõpetamiseks Väike-Turu ja Kauba tänava ristmikul ligi pool tundi ja tarvis läks politsei sekkumist.

Parkimiskorda eiranud juht leiti lähedal asuvast ettevõttest ja paluti tal auto mujale panna.

Palli, kes ja mil määral peaks parkimiskorraldusega tegelema, põrgatatakse kord ühele kord teisele poole. Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on muidugi võimalik moodustada Tallinna eeskujul munitsipaalpolitsei, kuid ta ei pea seda mõistlikuks otsuseks.

«Parkimist võiks korraldada linn, aga kas peab riigi funktsiooni üle võtma?» jätkas ta. Ta nõustus, et probleem kindlasti on, ent kogu lugu oleks märgatavalt lihtsam lahendada, kui juhid jälgiksid parkimiskorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles