Lumekoristus Viljandis jätab kõvasti soovida (2)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja Mäe tänav pärast lumelükkamist.
Selline nägi välja Mäe tänav pärast lumelükkamist. Foto: Jaan Kask

Osa Viljandi kesklinna kõnniteid on viimaste päevade sadude ajal lumest koristamata või kehvalt kasitud. Kiita ei ole seis ka sõiduteedel.

Äsja tuli lugejalt kiri fotodega, mis näitavad reedel kell 21.15 Mäe tänava otsal avanevat vaatepilti. Fotod saatnud Jaan Kask märkis, et kell 17.10 oli ta näinud Mäe tänavalt üles sõitmas lumesahka, millele samal ajal tuli Posti tänavalt vastu sõiduauto. Sahk andis sõidukile teed ning osa tänavast jäi lumest puhtaks lükkamata. Paraku ei vaevunud lumesahk hiljem sama lõiku korda tegema.

Viljandi parkide ning linnale kuuluvate kõnniteede hooldamise eest vastutab Viljandi Linnahooldus, ligi sada kilomeetrit sõiduteid on Eesti Keskkonnateenuste hoole all ning linnavalitsus avaldas neljapäeval Sakalas ilmunud artiklis nende tööga rahulolu.  

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin kutsus viljandlasi muredest linnavalitsusele teada andma. "Täiesti võib olla väikseid tänavaid, millest sahk mööda sõidab. Kui mure meieni jõuab, saame lahendust otsida," ütles ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles