Lumepark otsib treenerit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Lumepargi juhtaja Mart Kaasi sõnutsi on nad saanud Lumepargi nüüdseks nii toimima nagu peab ning lustijad on selle hästi omaks võtnud.
Viljandi Lumepargi juhtaja Mart Kaasi sõnutsi on nad saanud Lumepargi nüüdseks nii toimima nagu peab ning lustijad on selle hästi omaks võtnud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi lumepark on selle juhataja Mart Kaasi sõnutsi saadud nüüdseks toimima nii, nagu peab, ning lustijad on selle hästi omaks võtnud. Väiksed ja algajad lumelauahuvilised tunnevad aga puudust treenerist. 

"Vahepeal oli muret tõstukiga, millel üks laager oli läbi, aga saime Viljandi ettevõtete abiga selle väga kiiresti korda," rääkis Kaas. "Lund jagub, seda oleme kõvasti tootnud. Pärast sulailma lükkame ühe mäe veel laiali, siis saavad laudurid seal hüpata." 

Kogu mägi on kaetud kunstlumega, sest Mart Kaasi sõnutsi sellises keskuses teisiti ei saagi. Lund on tagavaraks toodetud kolme kohta, et juhuks, kui tuleb suurem sula, oleks kuskilt võtta ja peale lükata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles