Lauatennises võtsid mõõtu nii lapsed kui täiskasvanud

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandi spordihoones asetleidnud Sakala lauatenniseklubi karikasarja etapi finaalis oli Pjotr Fedotov (vasakul) tulemusega 4:2 parem Nikita Artjomenkost.
Pühapäeval Viljandi spordihoones asetleidnud Sakala lauatenniseklubi karikasarja etapi finaalis oli Pjotr Fedotov (vasakul) tulemusega 4:2 parem Nikita Artjomenkost. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Viljandi spordihoones laste lauatennise grand prix’ Viljandi etapp ja pühapäeval 35. Sakala karikasarja neljas etapp. Kaks võistluspäeva tõid kokku üle 200 mängija.

Laste grand prix’ etapil osales 124 mängijat Eestist, Venemaalt, Lätist ja Leedust. Kohalikud mängijad tugevas rahvusvahelises konkurentsis pjedestaalile ei pääsenud. Parimana jõudis Gregor Kull võistlusklassis M-15 poolfinaali. Seal tuli vastu võtta kaotus ja leppida viienda kohaga. Samas võistlusklassis lõpetas Gert Vares kuuendana. Klassis T-9 pidi Petra Okas leppima samuti viienda kohaga ja klassis T-13 oli Marianne Pedak kuues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles