Tuleviku harrastajad juurutasid aasta alguse traditsioone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitsu sõnul olid täna rivis ainult kõige kangemad.
Tiitsu sõnul olid täna rivis ainult kõige kangemad. Foto: Marko Saarm

Viljandi Tuleviku harrastajate võistkond kogunes täna kunstmurustaadionile, et alustada tavapärast aasta alguse treeningut. Platsile tulnuid oli harilikust vähem, tuumiku 15 mehe asemel seitse. Selle põhjuseks arvas meeskonna liige Marek Tiits olevat 1. jaanuaril lihtsalt langetatavat otsust, et ei hakka minema. Samas seisab just esimesel jaanuaril treenimise taga sõnum, et sellel päeval võib palju etemaid asju teha kui kodus pohmas peaga passida.

Kuigi väljas sadas paduvihma, arvas Tiits, et treeningul on vihm kõige väiksem vaenlane. Ta tunnistas küll, et koju jõudes ei olnud ükski treeningul seljas olnud riideese kuiv, aga pidas siiski tänast väga mõnusaks jalgpalliilmaks. «Plats oli lumevaba, aga lumi on kõige hullem, sest siis lähevad putsakorgid lund täis ja vigastused on kerged tulema,» lausus ta.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik harrastajate meeskond on juba üle aasta koos treeninud. «Selles meeskonnas on igas vanuses, tasemel ja kehakaalus mehi,» sõnas Tiits ja lisas, et kõige noorem mängija on 15-aastane ja kõige vanem 49-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles