Noori võrkpallureid saatis edukas hooaeg

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi võrkpallitüdrukud Sonja Siimson (sinises) ja Janelle Leenurm (mustas), kes mängivad Eesti U-14 vanuseklassi noortekoondises.
Viljandi võrkpallitüdrukud Sonja Siimson (sinises) ja Janelle Leenurm (mustas), kes mängivad Eesti U-14 vanuseklassi noortekoondises. Foto: Erakogu

Viljandi spordikooli võrkpalliõpilased Sonja Siimson ja Janelle Leenurm saavutasid tänavu väga häid tulemusi: riigi noortekoondise koosseisus said nad Eesti U-16 vanuseklassi karikavõistlustel teise, sügisel Balti karikavõistlustel esimese ja detsembri keskel Ida-Euroopa meistrivõistlustel kolmanda koha.

«Sonja on nurgaründaja ja koondise kapten, Janelle on libero,» ütles treener Merle Keerutaja ning rõhutas, et varem on Eesti noortekoondis pälvinud vaid korra hõbemedali. See juhtus siis, kui selles mängisid 1990. aastal sündinud tüdrukud.

«Sel aastal oli Ida-Euroopa meistrivõistlustel kohal palju võistkondi: Poola, Venemaa, Valgevene, Ukraina, Läti, Leedu ja Gruusia,» rääkis Keerutaja. «Statistikat vaadates mängisid tüdrukud kõik mängud tublilt ja Sonja oli kõikides teine punktitooja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles