Lõppeval aastal sai Ugala pakutavast osa 90 000 vaatajat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri menukaimaks lavastuseks 2018. aastal kujunes Liis Aedmaa autorilavastus „Emadepäev“, mis endiselt jätkab oma võidukäiku kõikjal üle Eesti.
Ugala teatri menukaimaks lavastuseks 2018. aastal kujunes Liis Aedmaa autorilavastus „Emadepäev“, mis endiselt jätkab oma võidukäiku kõikjal üle Eesti. Foto: Ugala teater

Ugala renoveeritud maja avamisest on möödunud peaaegu kaks aastat, kuid mitmekülgne repertuaarivalik ja rikkalik lisaprogramm hoiavad Viljandi teatri publikuarvu endiselt suure. Pressiteate kohaselt andis teater 2018. aastal 279 etendust, mida vaatas 80 907 inimest. Lisades etenduste publikule hooaja jooksul antud eriürituste, kontsertide, näituste, kino ja vestlusõhtute külastajad, kogus Ugala teater aastal 2018 kokku rohkem kui 90 000 külastust.

Ugala aasta menukaimaks lavastuseks kujunes Liis Aedmaa autorilavastus "Emadepäev", mis endiselt jätkab võidukäiku kõikjal Eestis. Lavastusest, mis nägi ilmavalgust ajal, mil Ugala teatrimaja renoveeriti ja teater tegutses ajutises mängusaalis, sai käesoleval aastal osa suisa 8130 vaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles