Käsipalluritel sahisesid väravavõrgud ka jõulupühal

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsioonilisel maakonna käsipallurite jõuluturniiril pälvis hõbedase koha meeskond Päkapikud koosseisus (vasakult) Robin Liinsoo, Oliver Ruut, Martin Braun, Hendrik Koks, Kevin Pajuväli, Raiko Roosna ja Priit Kotsar.
Traditsioonilisel maakonna käsipallurite jõuluturniiril pälvis hõbedase koha meeskond Päkapikud koosseisus (vasakult) Robin Liinsoo, Oliver Ruut, Martin Braun, Hendrik Koks, Kevin Pajuväli, Raiko Roosna ja Priit Kotsar. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval kohtusid maakonna käsipallurid ja nende sõbrad Viljandi vanas spordihoones, et üheskoos jõulukilodele tuld anda ja traditsiooniline jõuluturniir maha pidada. Esikohaga lõpetas mõõduvõtu kõik kohtumised võitnud võistkond HC.

Tänavusel jõuluturniiril osales viis meeskonda, kokku 38 käsipallisõpra. Küsimusele, kas jõululauast oli ka keeruline platsile joosta, vastas Viljandi HC peatreener Marko Koks, et vaadates turniiri osalejate arvu, ilmselt mitte. «Tulevad ikka need, kes soovivad seda teha,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles