Jõuluvana kinkis Sürgaveres lastele tuliuued mootorrattad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul peeti Sürgaveres tehnikaringi jõulupidu, kus lastele kingiti kolm tuliuut mootorratast.

Nagu edastas Sürgavere tehnikaringi lapsevanem Vahur Vingisaar, pakkus tänavune jõulupidu tavakohasest rohkem elevust. MTÜ Sürgavere Külaselts  taotles Leader meetme kaudu projektitoetust, et anda Sürgavere  tehnikaringile tasuta kasutada uusi mootorrattaid.

"Põhimõtteliselt kolmandal katsel õnnestus PRIA Leaderi projektitoetus ka saada," ütles Vahur Vingisaar.  Jõuluvana tuli Vidi Korstna talust koos teemakohase punnvõrriga ning andis lastele üle kolm tutikat mootorratast.

"Toimetasime kogu mootorrataste projekti vaikselt ja natuke ka salaja, et pakkuda lastele üks tõeliselt äge jõuluüllatus," lausus Vingisaar. Tema kinnitusel oli lastel kingitustest rõõmu palju.

Tänavu renoveeriti Sürgavere tehnikaringi krossiõpperada, mis tehnikaringi juhendaja Toomas Raba ja laste meelest on väga hästi õnnestunud. Enne jõulupidu tehti sellel ka sõidutreening. Jõulupeol tänati kõiki Sürgavere tehnikaringi toetajaid ja abilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles