Jõuluajal saab Soomaal söömapeo välja matkata

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel jõulupühal saab räätsadel Öördi ja Kuresoo raba avastada. Nendeks kaheks EV100 jõulumatkaks saab end kirja panna Soomaa mehe Aivar Ruukeli kaudu.
Teisel jõulupühal saab räätsadel Öördi ja Kuresoo raba avastada. Nendeks kaheks EV100 jõulumatkaks saab end kirja panna Soomaa mehe Aivar Ruukeli kaudu. Foto: Mailiis Ollino

Kui teiseks jõulupühaks on kõht jõuluroogadest pungil, on sobiv end natuke liigutada. Viljandimaal on selleks päevaks kavandatud neli matka, et end jõulumõnulemisest välja saada.

«Meil on kaks matka, üks rappa ja teine metsa,» ütles Sea Kayaking Estonia matkajuht Rene Valner. Huvilisi on nendele kahele tasuta matkale tema sõnul juba päris kenasti. Metsas vaadatakse, mis loomad seal toimetavad, ja käiakse ka mahajäetud Tõramaa külas. See jäi tühjaks 1970. aastatel ning nüüdseks on selle üle võtnud loodus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles