Ühe David Beckhami Instagrami pildi eest saaks 22 iglusauna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et saada fotot David Beckhami Instagrami seinale, tuleks maksta 300 000 eurot. Leie iglusaunade valmistaja sai pildi tasuta.
Et saada fotot David Beckhami Instagrami seinale, tuleks maksta 300 000 eurot. Leie iglusaunade valmistaja sai pildi tasuta. Foto: Kuvatõmmis

Endine jalgpallitäht David Beckham võiks ühe oma Instagrami postituse eest saadava tasu eest osta 22 sellist iglusauna, mille ta poolteist kuud tagasi Leies tegutsevalt ettevõttelt ostis. Maailma sotsiaalmeedia mõjukaimate tegelaste seas kuulub Beckham teise kümne algusesse.

David Beckham kuulub nii Instagrami kui Facebooki jälgijate poolest maailma tippude sekka. Tema postitusi vaatab pidevalt nii ühes kui teises kanalis ligi 53 miljonit inimest üle maailma. Majanduslehe Business Insider andmetel küsib Beckham ühe oma postituse eest tavaliselt 300 000 eurot.

Instagrami mõjukaimate tegelaste üle peab arvet veebileht Hopper HQ, kelle kogutud andmeid peetakse kõige tõepärasemaks. Viimaste andmete järgi on maailma kõige mõjukam Instagrami liige USA seltskonnategelane Kylie Jenner, kellele makstakse ühe foto eest miljon eurot. Jenneril on 110 miljonit jälgijat. Teisel kohal on laulja Selena Gomez, kellel on 138 miljonit jälgijat, aga ühe postituse hind on 800 000 eurot. Kolmandal kohal on jalgpallur Cristiano Ronaldo, kelle postitus maksab 750 000 eurot. Hinnad on poole aasta peaaegu kahekordistunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles