Kolm Eesti parimat jalgpallurit on sirgunud Viljandist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti aasta parimaks meesjalgpalluriks valiti Ragnar Klavan. Viljandist pärit 33-aastasele Klavanile on see kuues tiitel viimase seitsme aasta jooksul. Klavani järel tulid teisele ja kolmandale kohale Joonas Tamm ja Karol Mets, kes on samuti alustanud jalgpalluriteed Viljandist.

Klavanist sai tänavu esimene eestlane, kes löönud värava Premier League’is, kui tema lisaminutite tabamus andis Liverpoolile Burnley vastu 2:1 võidu. Liverpooliga Meistrite liiga finaali jõudnud keskkaitsja vahetas suvel klubi ja ta mängib nüüd Itaalia kõrgliigas Cagliari Calcio klubis.

Teise koha saanud Joonas Tamm on sündinud Viljandi ja mängis Viljandi Tulevikus 2015. aastal. Praegu on ta Norra Elitserieni klubi Sarpsborg 08 FF keskkaitsja. Keskkaitsjana tegutseb ka kolmas Viljandi jalgpallur, kes esikolmikusse jõudis. Karol Mets kuulub Hollandi meistriliiga klubi NAC Breda ridadesse.

Tulemused

Eesti parim meesjalgpallur 2018 hääletus

1. Ragnar Klavan 176 punkti (54 esikohta)

2. Joonas Tamm 94 punkti (6 esikohta)

3. Karol Mets 65 punkti (2 esikohta)

4. Konstantin Vassiljev 16 punkti (3 esikohta)

5. Taijo Teniste 11 punkti

6. Henrik Ojamaa 7 punkti

7. Mattias Käit 6 punkti

8. Siim Luts 5 punkti

9. Rauno Sappinen 4 punkti

10. Mihkel Aksalu 3 punkti (1 esikoht)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles