«Halloo, kunstnik kuuleb!»

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aapo Ilvese firmamärk on Robert Planti juuksed, John Lennoni prillid ja õigeusu preestri habe. Mainituist enim samastab ta end Robert Plantiga.
Aapo Ilvese firmamärk on Robert Planti juuksed, John Lennoni prillid ja õigeusu preestri habe. Mainituist enim samastab ta end Robert Plantiga. Foto: Arvo Meeks

Juba väikese poisina kunstnikuks tituleeritud ja kirjanikuks saada tahtnud Räpina kuulsus Aapo Ilves (48) tunnistab, et elus on olnud hetki, mil ta on endalt küsinud: «Ega ma äkki andetu ole?» «Aga see tunne möödub,» lisab ta muheledes.

Poeet, näitekirjanik, muusik, kunstnik, ajakirjanik. Sellised tiitlid võiksid olla kirjas Võrumaa kultuuriruumi nüüdisaja ühe tuntuma, võiks ka öelda ikoonilise looja visiitkaardil. Tema seatud laulusõnu on esitanud kümned Eesti popstaarid, alustades kohalikest lavadest ja jõudes «Eurovisiooni» püüneni välja. Samuti sajad koorilauljad võrokeste «Uma pidol». Kuulajaid tuleb aga loendada miljonites.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles