Cleveroni juht: meil on lahendusi, mida enne ei ole maailmas tehtud

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud reedel esitles Cleveroni juht Arno Kütt robootikafestivalil «Robotex» kullerrobotit, mille ülesanne on viia tellitud kaup inimeste kodustesse pakiautomaatidesse. Viimati nimetatuid on Eestis praegu sadakond.
Läinud reedel esitles Cleveroni juht Arno Kütt robootikafestivalil «Robotex» kullerrobotit, mille ülesanne on viia tellitud kaup inimeste kodustesse pakiautomaatidesse. Viimati nimetatuid on Eestis praegu sadakond. Foto: «Robotex»

Eile esimest korda Kuku raadio eetrisse jõudnud saates «Sakala stuudio» (kuula täispikkuses intervjuud siit) külas olnud Cleveroni juhataja Arno Kütt ennustab, et tulevikus juhtub e-kaubandusega sama, mis on toimunud värviteleviisoriga: et tänapäeval näitavad värve kõik televiisorid, on sõna eesliide kadunud.

Seepärast ootab Küti hinnangul suur tulevik ka kõikvõimalikke robotkullereid, mida Cleveronis pakkide kojuveoks arendatakse.

Arno Kütt, sel sügisel tegi Cleveron ajalugu. Vähemalt minu teada ei ole Viljandis varem ühegi ettevõtte peale politseisse kaevatud, et vaadake, mis robot teeb. Teil sõitis üks robot linnas ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles