Galerii: Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tunnustas parimaid galaõhtul

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu nii meeste- kui naistejalgpallis klubi ajaloo parima tulemuse teinud Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tunnustas galaõhtul aasta mängijaks valitud Rainer Peipsi ja parimat naismängijat Teele Toomsalu.

Aasta kolleegipreemia pälvisid klubi tegevjuht, tüdrukute grupi treener ja Tuleviku kolmanda meeskonna mängija Rain Tölpus ning meediajuht ja harrastajate meeskonna mängija Marek Tiits.

Hooaja parimateks vabatahtlikkudeks tunnistati kogu jalgpalliaasta vältel mängupäevade piletikassa ning fännikaupade müügiga toimetanud klubi lapsevanemad Reelika Veske ja Eneken Ude.

Parima noormängija tiitli viis kogu klubi treenerkonna hääletuse tulemusena koju tänavu oma meistriliigaristsed saanud Gustav-Hendrik Seeder. Märtsis vaid 17-aastasena esimest korda kõrgliigas murule jooksnud äärekaitsja Seeder sai hooaja lõpuks kirja enam kui 2000 mänguminutit Premium-liigas, esimese värava klubi eest ning lisaks seitse kohtumist U-19 noortekoondises, kus kerkis kiiresti põhitegijaks.

Esindusmeeskonna vedurite auhinnaga pärjati kapten Indrek Ilves, Herol Riiberg ning Rainer Peips. 

Aasta meesmängijaks valiti ründaja Rainer Peips.

Esimest korda anti välja ka aasta naismängija auhind. Selle pälvis naiskonna liider Teele Toomsalu, kelle juhtimisel tõusis naiskond esimest korda ajaloos meistriliiga üleminekumängudele. 

Tuleviku esindusmeeskond koguneb puhkuse järel treeninguteks 17. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles