Eziil Production Intelligence usub, et iga probleem on võimalus

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eziili meeskond on oma hubases kontoris sokkide väel, sest väljast tulev prügi ja praht peab jääma kontoriukse taha. Vasakult esimene on ettevõtte juht Maido Janke.
Eziili meeskond on oma hubases kontoris sokkide väel, sest väljast tulev prügi ja praht peab jääma kontoriukse taha. Vasakult esimene on ettevõtte juht Maido Janke. Foto: Elmo Riig

Osaühing Eziil Production Intelligence pakub tootmisettevõtetele pilvepõhist planeerimistarkvara. See on hästi lihtsalt kasutatav. Oluline on vaid see, et oleks internet. Andmete turvalisus ja varundatus on Eziili meeskonna asi ja ettevõtja, kes seda kasutab, nende küsimustega oma pead vaevama ei pea.

Eziili juht Maido Janke on töötanud kümme aastat tootmisettevõttes, teinud läbi kõik etapid madalaimast positsioonist alustades ning saanud aru, et tegelda tuleb sellega, mida kõige paremini osatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles