Innove Rajaleidja korraldab oma töö ümber

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innove Rajaleidja.
Innove Rajaleidja. Foto: Arvo Meeks

Uue aasta algusest ei paku Innove Rajaleidja enam karjääriteenuseid ning keskusi ootavad ees mõningad muudatused.

Rajaleidja kommunikatsioonispetsialist Kristiina Ojamets ütles, et Rajaleidja võrgustikus töötavate spetsialistide arv muutub ja koos töötajaskonna vähenemisega vaadati üle ka vajadus seni kasutuses olnud tööruumide järele. Uue aasta 1. jaanuarist on enamik Rajaleidja keskusi küll samadel aadressidel, kuid väiksemal pinnal. Viljandis asuv keskus jätkab tööd senises kohas aadressil Kauba tänav 12.

Samuti koondatakse keskused ühiste juhtimispiirkondade alla ning Innove Rajaleidja piirkonna juhtidena jätkavad kuus praegugi ametis olevat juhti. Viljandi, Pärnu ja Rapla keskusi hakkab juhtima Lea Mardik.

Kui Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Narvas ja Tartus on ka uuel aastal Rajaleidja infotöötaja kohapeal olemas, siis väiksemates keskustes infotöötaja edaspidi alaliselt ei tööta. "Klientidel on lisainfo küsimiseks või nõustamisaja kokkuleppimiseks võimalik valida endale sobiv kanal: kas üle-eestilise infotelefoni, meili või kodulehe vahendusel," selgitas Ojamets. Tal lisas, et nagu eelmisel aastal, on ka edaspidi võimalik suhelda Rajaleidja e-nõustajaga kodulehel oleva vestlusakna vahendusel või broneerida aeg e-kirja teel.

Ojamets sedastas, et Innove Rajaleidja keskused panevad südamele, et kui täiskasvanu kahtlustab lapsel mõnda hariduslikku probleemi, tuleb reageerida kohe, et mure ei jõuaks süveneda. Küll aga tuleb arvestada, et ka nõustamisele saamiseks on vaja tegutseda ettevaatavalt, sest kevadest mitmekordistub Rajaleidja õppenõustajate koormus ning spetsialistiga kohtumiseks on ooteaeg mitu nädalat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles