Viljandimaa naiskodukaitsja pälvis kuldse rinnamärgi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Taim sai kaitseministeeriumilt kuldrinnamärgi pikaajalise ja tulemusliku panuse eest Naiskodukaitse arengusse.
Piret Taim sai kaitseministeeriumilt kuldrinnamärgi pikaajalise ja tulemusliku panuse eest Naiskodukaitse arengusse. Foto: Elmo Riig

Naiskodukaitse Sakala ringkonna instruktor Piret Taim sai kaitseministeeriumilt kuldrinnamärgi pikaajalise ja tulemusliku panuse eest Naiskodukaitse arengusse.

Piret Taime esitas kandidaadiks Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming, kellel jagub tema kohta palju häid sõnu. Airi Toominga ütlemist mööda on Piret Taim erakordselt korrektne töötaja, kes täidab kõik ülesanded õigeks ajaks ja hästi. "Tänu akadeemilisele haridusele ja suurele töötahtele on Piret paljude Naiskodukaitse üle-eestiliste projektide osaline, ta on panustanud arengudokumentide väljatöötamisesse ja õppekavade koostamisesse," lausus Tooming. Tema sõnul on tänavuseks eriliseks saavutuseks see, et suurõppusel "Siil" osales Sakala ringkonna liikmetest lausa 91 protsenti.

Kaitseministeeriumi teeneteristide, rinnamärkide, tänukirjade ja hinnaliste kingitustega tunnustab kaitseminister Jüri Luik silmapaistva tööga Eesti riigikaitsesse panustajaid ning kaitsevaldkonna arendajaid. Kaitseminister andis kätte ühe I klassi, kaks II klassi ja 12 III klassi teeneteristi, 22 kuldrinnamärki, 25 hõberinnamärki ning ühe tänukirja ja hinnalise kingituse. Jüri Luik märkis oma kõnes, et riigikaitse kui terviku arendamise seisukohast on oluline kõikide valdkondade ja iga inimese panus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles