Soomest toodi kulda ja hõbedat

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Tamm (punases) pälvis «Helsinki Openil» teise koha. Foto on tehtud Lätis Cēsises sarja «Nublust Nabiks» eelviimasel etapil.
Kardo Tamm (punases) pälvis «Helsinki Openil» teise koha. Foto on tehtud Lätis Cēsises sarja «Nublust Nabiks» eelviimasel etapil. Foto: Jaanek Lips

Pühapäeval võõrustas Soome klubi Helsingin Paini-Miehet seitsmest riigist pärit 398 noorsportlast 13. korda asetleidnud maadlusturniiril «Helsinki Open». Viljandi Tuleviku esindajad pälvisid esinduslikul mõõduvõtul kaks esimest ja kaks teist kohta.

Kõige nooremate maadlejate seas jõudis oma esimese kuldse autasuni Jürgen Lips. Võistluskaalus alla 22 kg kahes esimeses kohtumises alistas ta vastase kindla tehnilise ülekaaluga. Finaalmatš soomlase Oiva Susiga kujunes ootamatult ühepoolseks: pärast 46-sekundilist heitlust tõstis kohtunik võidu märgiks Lipsu käe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles