Hiina kontratenorist ei saa Suure-Jaani kultuurimaja juhti

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala algul kohtusid Kondase maja saalis huvilised direktori ametikoha täitmiseks korraldatud konkursil teise vooru jõudnutega. Rahva ette astusid (vasakult) Margus Elizarov, Ka Bo Chan, Anu Rebane, Merilin Metsatsirk ja Aire Levand.
Nädala algul kohtusid Kondase maja saalis huvilised direktori ametikoha täitmiseks korraldatud konkursil teise vooru jõudnutega. Rahva ette astusid (vasakult) Margus Elizarov, Ka Bo Chan, Anu Rebane, Merilin Metsatsirk ja Aire Levand. Foto: Leili Kuusk

Pärast Priit Toobali lahkumist on Põhja-Sakala vallavalitsus otsinud Suure-Jaani kultuurimajale uut juhti. Selleks korraldatud konkurss on pälvinud suurt vastukaja. Kandidaatidest kõige silmatorkavam oli Eesti rahvusmeeskoori kontratenor Ka Bo Chan.

"Ta on väga särav ja värvikas kandidaat. Kindlasti oleks temalt tulnud väga häid ja uuenduslikke ideid. Kui me otsiksime vaid muusikafestivalile juhti, siis oleks Ka Bo Chan ideaalne juht, aga see on vaid üks väike osa kultuurimaja juhataja tegevusest, mis kätkeb igapäevast tööd koos ringijuhatajate ja kohalike inimestega," selgitas Härm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles