Romeo Pikand ronis hooaja lõpetuseks suurema tsikli selga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis Tšehhis Loketis Euroopa meistrivõistluste finaalis kokkuvõttes väljasõidetud 20. koht pole küll Romeo Pikandi hooaja säravaim tulemus, kuid 10 000 pealtvaataja ees sõitmise kogemus on kulda väärt.
Juulis Tšehhis Loketis Euroopa meistrivõistluste finaalis kokkuvõttes väljasõidetud 20. koht pole küll Romeo Pikandi hooaja säravaim tulemus, kuid 10 000 pealtvaataja ees sõitmise kogemus on kulda väärt. Foto: Erakogu

Eesti noortekoondis, kuhu kuulus ka Viljandi motoklubi kasvandik Romeo Pikand, sai oktoobri algul Belgias võistlusel «Coupe de l’Avenir», mida kutsutakse ka noorte Rahvuste krossiks, kokkuvõttes üheksanda ja masinaklassis 65 cc kolmanda koha.

65 cc masinaklassi mõõduvõtul osalesid eestlastest Romeo Pikand, Richard Paat ja Mark Peterson. Esindatud olid aga ka masinaklassid 85 cc ja Open. Ajalooline võistlus sai tänavu teoks juba 47. korda ning sealt on välja kasvanud palju tipptasemel sõitjaid.

«Üheksas koht tõtt-öelda väga rahuldav polnud,» tunnistas Romeo Pikandi isa ja treener Ergo Pikand. «Küll aga oli juba täitsa rahuldav masinaklassis 65 cc väljasõidetud kolmas koht, võttes arvesse, et Rahvuste kross on ikkagi suur rahvusvaheline sündmus, kus on kohal kogu krossiparemik, näiteks Belgia, Holland ja Itaalia.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles