Baltimaade karikavõistlused tõid kokku väärika seltskonna

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts (punases) kaitses võistluste osavõtjaterohkeimas kaalus alla 35 kg võõrustajate au esikohaga.
Rene Talts (punases) kaitses võistluste osavõtjaterohkeimas kaalus alla 35 kg võõrustajate au esikohaga. Foto: Elmo Riig

Laupäeval selgitasid täiskasvanud maadlejad Viljandi spordihoones Baltimaade karikavõitjaid ja lapsed samal ajal noorteturniiril Viljandi karika võitjaid. Esinduslikul rahvusvahelisel võistlusel osales kokku 143 maadlejat neljast riigist.

Tugevas konkurentsis, kus eestlaste kõrval olid esindatud Läti, Soome ja Venemaa sportlased, jäi noorte maadlejate mõõduvõtul võit Eestisse kahes kaalukategoorias (35 ja 38 kg) ning täiskasvanute mõõduvõtul viies (57, 61, 65, 70 ja 86 kg). Võõrustajad said saagiks kolm esikohakarikat.

Noorteturniiri kõige kergemas kehakaalus alla 23 kg alustas Jürgen Lips võistlust punktivõiduga klubikaaslase Thristan Kiipuse üle ning seejärel alistas ta kohtlajärvelase Andrei Lapini ja järvamaalase Steven Iljini 10:0. Finaalkohtumisel Soome maadleja Urho Susiga tema sportlik õnn aga pöördus ning turniiri lõpus tuli vastu võtta hõbemedal. Thristan Kiipus ei suutnud pronksikohtumisel samuti oma paremust maksma panna ja lõpetas võistluse neljandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles