Lume ootel Päri suusarada sai saepurust katte

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leho Estorni sõnul on Päri metsade vahel asuval 1,8-kilomeetrisel rajal tänu värskele saepurukattele võimalik suusatada kohe esimese lume saabudes.
Leho Estorni sõnul on Päri metsade vahel asuval 1,8-kilomeetrisel rajal tänu värskele saepurukattele võimalik suusatada kohe esimese lume saabudes. Foto: Marko Saarm

«Näed, siit see tuleb, ilusa kurviga. Hirmus töö on olnud,» lausus Päri spordihoone juhataja Leho Estorn, viidates eelmisel nädalal saepurukatte saanud 1,8-kilomeetrisele tervise- ja suusarajale Päri metsade vahel. «Kui esimene lumi tuleb, saab kohe sõita – saepuru hoiab lund paremini kinni.»

Estorn lisas, et tänu saepurukattele on rada hämaras ka paremini nähtav. «Kellakeeramise järel läheb ju veel varem pimedaks.»

Saepuru õnnestus saada tänu kohalikele, kes parasjagu maja ehitasid. Lisaks aitasid raja valmimisele kaasa Päri spordihoones treenivad lapsed. «Saepuru oli 150 200-liitrist kotti,» täpsustas Estorn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles