Ugala kasumimiljonid on remonditud teatrimajas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala suur kasum tuleneb sellest, et mullu sai valmis teatrimaja remont. Sellega kaasnenud publikumenu kasvatas kasumi plaanitud 800 eurolt 82 824 euroni.
Ugala suur kasum tuleneb sellest, et mullu sai valmis teatrimaja remont. Sellega kaasnenud publikumenu kasvatas kasumi plaanitud 800 eurolt 82 824 euroni. Foto: Elmo Riig

Mullune majandusaasta aruanne näitab, et Ugala lõpetas eelmise aasta 4,4 miljoni euro suuruse kasumiga. Paraku päriselu nii uhke ei ole: teatri põhitegevuse kasum oli tegelikult 82 824 eurot.

Kui vaadata Eesti riiklike teatrite eelmise majandusaasta aruandeid, torkab silma, et kõige suurema kasumi ehk tulemi teenis 6,7 miljoni euroga Vanemuise teater ning Ugala sai plusspoolele kanda 4,4 miljonit eurot. Samas jäi üks Eesti teatri visiitkaarte Draamateater 0,4 miljoni suurusesse kahjumisse. Ministeeriumi selgitust mööda on see raamatupidamislik silmapete.

Remondiraha viis kasumi taevasse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles