Viljandimaalased võitsid 11 pjedestaalikohta

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel selgitasid 81 poissi ja 18 tüdrukut Rakke spordihoones maadluse seeriavõistluse «Nublust Nabiks» viimase, viienda etapi võitjaid. Viljandi spordikooli õpilased läksid mõõduvõtule vastu täiskoosseisus ning võitsid 11 esikolmikukohta, neist viis on esikohad.

Kergeimas võistluskaalus (23 kg) oli võidukas Jürgen Lips, kes alistas kõik neli vastast kas seljavõidu või tehnilise ülekaaluga. Punktirohkeimaks kohtumiseks kujunes treeningukaaslase Tristan Kiipusega peetud selle kehakaalu viimane matš.

Kehakaalus alla 26 kg demonstreeris võitluslikku maadlust võhmalane Kevin Müür. Esimeses kohtumises seljatas ta treeningukaaslase Chris-Ian Kiipuse, kuid poolfinaalis pidi ta Mario Aganitšile seisul 2:6 alla vanduma. Kolmanda koha matšis järvamaalase Renno Miko Aedmäega asus Kevin Müür bravuurikalt jalarünnakute abil juhtima, kuid teise maadlusaja lõpus avastas ta end kaotusseisust 7:10. Lootusetuna tundunud olukorra lahendas ta matši lõpusireeni kõlades efektse nupuheitega. Tulemuseks neli lisapunkti, napp punktiline paremus ja turniiri kolmas koht. Chris-Ian Kiipus lõpetas turniiri kaheksandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles