Tulevik läheb viimasele voorule vastu seitsmendal kohal

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium-liiga eelviimases voorus kohtusid selle hooaja viimases kodumängus Viljandi JK Tulevik ja tiitlikaitsja Tallinna FC Flora ning Flora alistas Tuleviku 3:1. Enne mängu tervitas staadionil meeskondi Viljandi linnapea Madis Timpson (vasakul).
Premium-liiga eelviimases voorus kohtusid selle hooaja viimases kodumängus Viljandi JK Tulevik ja tiitlikaitsja Tallinna FC Flora ning Flora alistas Tuleviku 3:1. Enne mängu tervitas staadionil meeskondi Viljandi linnapea Madis Timpson (vasakul). Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga eelviimases voorus ja oma viimases tänavuses kodumängus kohtus Viljandi Tuleviku meeskond valitseva meistri Tallinna Floraga. Nende kahe kolm varasemat tänavust omavahelist kohtumist olid andnud tulemuseks kolm Flora võitu koguskooriga 11:0.

Tiitliheitluses püsimiseks vajas Flora kindlasti võitu. Koos Tallinna Kaleviga turniiritabeli teises pooles seitsmenda koha peale mängiv Tulevik lootis distsiplineeritud ja hingestatud, ent pingevaba mänguga valmistada oma poolehoidjatele üllatust, mis poleks väiksem nädal varem võetud võidust Narva Transi vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles