Lugejad ütlesid oma sõna: kauneimad on rabad ja lossimäed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öördi raba, kus fotograaf on jäädvustanud selle kauni päikseloojangu, jäi lugejate edetabelis jagama kolmandat ja neljandat kohta.
Öördi raba, kus fotograaf on jäädvustanud selle kauni päikseloojangu, jäi lugejate edetabelis jagama kolmandat ja neljandat kohta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal näitas Sakala neid Viljandimaa paiku, mille toimetuse liikmed olid kõige kaunimaks hinnanud, ning nädala jooksul said lugejad digilehes anda oma hääle, öeldes sellega, milline nimistus olev koht on nende arvates maakonna ilusaim.

Küsitluses osales ligi 250 inimest ning nagu Sakala toimetuse liikmed leidsid nemadki, et maakonna kõige kaunim koht on Viljandi järv ja lossimäed. Nii arvas suisa kolmandik vastanutest.

Õigupoolest oli mõlemas edetabelis sarnane kogu esikolmik, ainult teine ja kolmas koht olid vahetuses. Lugejate arvates lummavad teise koha vääriliselt oma iluga Karksi ürgorg ja sealne viltuse torniga kirik. Kolmandat kohta jäid nende edetabelis jagama Parika raba oma järvega ja Öördi raba, samuti koos järvega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles