Vald plaanib Mustlas sportimisvõimalusi parandada

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu gümnaasiumi juures on kavas tunduvalt sportimisvõimalusi  parandada.
Tarvastu gümnaasiumi juures on kavas tunduvalt sportimisvõimalusi parandada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuleval nädalal pannakse avalikult välja Viljandi vallavalitsuse vastuvõetud Tarvastu gümnaasiumi detailplaneering. 

Otseselt koolihoonet planeering ei puuduta, eesmärk on näiteks kavandada spordirajatist põhikooli kehalise kasvatuse riikliku õppekava täitmiseks ning luua piirkonna elanikele paremad sportimisvõimalused.

«Lahendatakse liikluskorraldus kahe hoone ümbruses, muutuvad parkimine ja spordiväljakute asukohad ...» loetles töid abivallavanem Rein Anton ning lisas, et pärast planeeringu kehtestamist on esimeses järjekorras kavas rajada kunstkattega spordiväljak.

Detailplaneeringust võib lugeda, et kinnistu lääneküljele on kavandatud spordiväljakute ala, kuhu on võimalik rajada kaks liivkattega palliväljakut. Lisaks on alale ette nähtud üks tartaankattega multifunktsionaalne spordiväljak, mis on eraldatud umbes kolme meetri kõrguse piirdega. Universaalspordiväljak võimaldab tegelda ühe väljaku ulatuses mitmesuguste pallimängudega. Kunstmurukattega minijalgpalliväljak on kavandatud staadioni ja põhihoone vahelisele murule. Samuti on detailplaneeringus välja toodud muudatused, mis teevad paremaks kergejõustiku harrastamise ja väliõppe. 

Planeeringu avalik väljapanek kestab 20. novembrini ning tulemuste avalik arutelu on kavas 6. detsembril Tarvastu gümnaasiumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles