Õpilased ehtisid kooli õuele helkuripuu (1)

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algatuse «100 helkuripuud Eesti 100. sünnipäevaks» eesmärk on tõmmata juubelisügisel senisest enam tähelepanu turvalisusele liikluses.
Algatuse «100 helkuripuud Eesti 100. sünnipäevaks» eesmärk on tõmmata juubelisügisel senisest enam tähelepanu turvalisusele liikluses. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pime aeg nõuab helkuri kandmist ja nii on ühest Kirivere küla kuusest saanud selle aasta lõpul helkuripuu.

Suure-Jaani valla lehes Leole kirjutas Kirivere kooli huvijuht Gea Ennist, et õpilasesindus otsustas ehtida kooliesise puu helkuripuuks, et ikka kõik õpilased pimedal ajal nähtavad oleksid. 

Sellelt puult võivad endale helkuri võtta kõik, kel seda veel pole. Kui aga kellelgi on kodus helkureid üle, võib neid puule juurde riputada, et neid teistega jagada.

Ennisti sõnul riputasid õpilasesinduse liikmed üles esialgu 50 helkurit ning ka paljud teised koolipere liikmed on oma panuse andnud. 

Oma helkuripuuga lüüakse kaasa kogu Eestit hõlmavas algatuses «100 helkuripuud Eesti 100. sünnipäevaks». Selle eesmärk on tõmmata riigi juubeli sügisel senisest enam tähelepanu turvalisusele liikluses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles