Kaotusega leppinud Tulevik sai oma auvärava kätte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnastaadionil peetud Premium-liiga kohtumisel alistas FC Flora koduväljakul mänginud JK Tuleviku 3:1. 

Võit lubab tiitlikaitsjal Floral ka sel hooajal veel esikoha nimel võidelda. Nõmme Kalju eilse võidu järel on kahe meeskonna vahe kolm punkti ehk kui Flora täna oleks kaotanud, oleks ta tiitlirallist väljas olnud. Seda siiski ei juhtunud.

Esimene pall tuhises Zakaria Beglarišvili karistuslöögist Tuleviku väravasse 17. mänguminutil ning 38. minutil suutis ta seda Markus Poomi antud söödust korrata. Beglarišvili oli nii heas hoos, et 52. minutil tegi ta kübaratriki, lüües kolmanda värava Viljandi JK Tuleviku vastu. Selleks ajaks oli koduväljaku meeskonnale antud punane kaart, mis jättis ta vähemusse. Olukord tähendas, et Floral oli kõik väga hästi, ent kodumeeskonnal mitte. Siiski võis Tuleviku mehi kiita, sest vähemuses mängides säilitasid nad pikalt 0:3 seisu ning nurjasid nii mõnegi vastase väravakatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles