Viljandi valla sünnipäevapeolt ei puudunud ka jänes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi vallavolikogu esimees Kaupo Kase kinkis Viljandi vallavanemale Alar Karule valla viiendaks sünnipäevaks jänese.

Seda, mida vald isikliku mängujänesega peale hakkab, näitab tulevik. Tulevikku vaadati Heimtali spordihoones peetud suurel sünnipäevapeol aga veel, kui valla heakorrakonkursi «Kaunis kodu» tiitlite kõrval jagati välja ka ergutuspreemiaid. 

Ergutuspreemiate väljaandmist põhjendas konkursi üks elluviijaid, valla keskkonnaspetsialist Karin Saar sellega, et on nähtud: inimesed on tulnud Viljandi valda, ostnud vana räämas talukoha ja hakanud seda uuesti üles ehitama. «Silmaga ei pruugi seal veel õitemerd ja meeletut ilu näha olla, aga inimesed on juba ära teinud suure töö ja näinud vaeva. Vald tahab ergutuspreemiatega lisada motivatsiooni ja neid inimesi tunnustada. Neist ei pruugi tulla kauneimad kodud, aga oleme saanud tublide kodanike võrra rikkamaks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles