Üllatusvõit kindlustas Tulevikule seitsmendat kohta

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et Viljandi Tuleviku ja Narva Transi kohtumine lükati lumetormi tõttu päeva võrra edasi ning väljak oli üsna libe, suutis Tulevik Transi 4:1 alistada.
Olgugi et Viljandi Tuleviku ja Narva Transi kohtumine lükati lumetormi tõttu päeva võrra edasi ning väljak oli üsna libe, suutis Tulevik Transi 4:1 alistada. Foto: Elmo Riig

Kevadel vindunud ja suvekuudel pikalt võiduta olnud Tuleviku jalgpallimeeskond leidis õige mineku alles sügisel, ent talve lähenedes näib ta olevat veel paremas vormis. Algul laupäeval toimuma pidanud, ent lumetormi tõttu pühapäevaks nihutatud kodumängus Narva Transi vastu võttis ta mõneti üllatuslikult võimsa 4:1 võidu.

Tänavusel hooajal liiga esikolmikult punkte röövinud ning neile meeskondadele napilt, ent siiski kindlalt alla jäänud Trans on endale tabelis taganud neljanda koha, Viljandi esiklubi vajas pühapäevasest kohtumisest hädasti vähemalt viiki, et heidelda seitsmenda koha pärast Tallinna Kaleviga, kes oli päev varem Pärnu vastu võetud võiduga selles arvestuses ühepunktilise edu saavutanud. Ülesanne polnud kerge, sest Tuleviku ja Transi kolm varasemat omavahelist kohtumist olid andnud tulemuseks Transi kolm võitu koguskooriga 12:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles