Jalgpallilahing Viljandi Tuleviku ja Narva Transi vahel lükkub pühapäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallistaadion laupäeva ennelõunal
Jalgpallistaadion laupäeva ennelõunal Foto: Elmo Riig

Täna, laupäeval kell 16 aset leidma pidanud jalgpallivõistlus Viljandi Tuleviku ja Narva Transi vahel lükati lumesaju tõttu edasi homsele. Pühapäeval pannakse pall mängu kell 13. Vabatahtlikke oodatakse lumelabidatega linnastaadionile lund lükkama kella üheksaks.

Jalgpalliklubi Viljandi Tulevik andis Facebooki kaudu teada, et ilmaolud Viljandis on pöörased ning väljaku mängukõlblikkust ei ole võimalik tagada, sest jätkuv lumesadu üha tugevneb.

«Täname kõiki reageerinud vabatahtlikke – täna teie abi ei vajata, ent homme ootame teid labidatega linnastaadionile kella 9-ks. Lükkame lume ära, sööme suppi ja peame lumesõda. Kohtume homme, sõbrad!» seisab klubi leheküljel. 

Vastu hommikut alanud lumesadu kattis staadioni murukatte valge vaibaga ning jalgpalliliidu reeglite järgi ei tohi sellisel platsil meistriliiga kohtumist pidada. Klubi  esindaja Marek Tiits prognoosis veel hommikupoolikul, et vabatahtlike abiga suudetakse staadion lumest puhtaks lükata.

Tänane lumesadu ongi kõige tihedam just Viljandi ümbruses. Põhja-Eestis sajab vihma või on sademeteta ilm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles