Nappide häältega tulnud otsus lubab linnal spaahotelli püüdma minna (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spaahotelli idee esindaja Roman Kusma kinnitusel on Virumaa investorid endiselt huvitatud plaani elluviimisest, aga riigihanke konkursil osalemine sõltub selle tingimustest. Spaahotelli arhitektuurikonkurss peaks lõppema novembri keskel ning uue hoone eskiis saab selgeks detsembris.
Viljandi spaahotelli idee esindaja Roman Kusma kinnitusel on Virumaa investorid endiselt huvitatud plaani elluviimisest, aga riigihanke konkursil osalemine sõltub selle tingimustest. Spaahotelli arhitektuurikonkurss peaks lõppema novembri keskel ning uue hoone eskiis saab selgeks detsembris. Foto: Marko Saarm

Kas ehitada Viljandisse veekeskus, mille pilet oleks viljandlastele taskukohane, või panustada turistidele, kes tooksid linna raha? Selle üle vaielnud volikogu liikmed otsustasid minimaalse häältesaagiga minna püüdma veekeskust koos spaahotelliga.

«Mina ei saa poolt hääletada,» nentis neljapäevasel koosolekul enne käetõstmist Viljandi volikogu aseesimees Peep Aru. «Tulevikus – ja minu sõnu võite kontrollida aastate pärast – ei saa tavaline lihtne Viljandi perekond, kus on kaks last, oma sissetulekute juures lubada veekeskuses käimist rohkem kui korra kuus.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles