Igaüks saab oma lemmiktoote või teenuse üles seada

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaasikunstnik Aleksandra Pavlenkova esimese visandi järgi valmivad auhinnad, mis antakse Viljandimaa parematele ettevõtetele 30. novembril. Paadi kujund tõmbab paralleeli kuulsa Viljandi paadimehe ja hansaliiduga, näidates samal ajal ettevõtete püüdu alati järgmisele laineharjale jõuda.
Klaasikunstnik Aleksandra Pavlenkova esimese visandi järgi valmivad auhinnad, mis antakse Viljandimaa parematele ettevõtetele 30. novembril. Paadi kujund tõmbab paralleeli kuulsa Viljandi paadimehe ja hansaliiduga, näidates samal ajal ettevõtete püüdu alati järgmisele laineharjale jõuda. Foto: Aleksandra Pavlenkova

Viljandimaa ettevõtluskonkursi korraldajad ootavad aasta toote või teenuse auhinna kandidaate. Neid saavad esitada kõik inimesed, kes täidavad ankeedi Viljandimaa arenduskeskuse koduleheküljel, saadavad e-kirja aadressil konkurss@ajaleht.ee või save@viljandimaa.ee või läkitavad lihtkirja Sakala toimetusse aadressil Tartu tänav 8, Viljandi.

Aasta toote või teenuse auhinda sobivad püüdma kõik Viljandimaal tegutsevad ettevõtted, kes on viimase kolme aasta jooksul olnud edukad, võtnud kasutusele uusi lahendusi, kasutanud uudseid juhtimis- või ärimudeleid ning teadusemahukaid lahendusi. Oma lemmiktooteid või teenuseid saavad aga välja pakkuda ka kõik tarbijad – peamine, et tooted ja teenused oleksid Viljandimaalt pärit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles