Krossisõitjad põrutavad Holstre-Nõmme rajale sadat ringi püüdma

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi 100 ringi võistlus toob Holstre-Nõmme krossirajale kokku Eesti koorekihi. Teiste hulgas on stardis tänavuse Mulgikrossi MX Open masinaklassi võitja Tanel Leok.
Mulgi 100 ringi võistlus toob Holstre-Nõmme krossirajale kokku Eesti koorekihi. Teiste hulgas on stardis tänavuse Mulgikrossi MX Open masinaklassi võitja Tanel Leok. Foto: Elmo Riig

Eeloleval laupäeval saab Holstre-Nõmme motokrossirajal jälle mootoripõrinat kuulda, kuid seekord pole kavas mitte päris tavapärane sõit. Nimelt kihutavad krossisõitjad rajale viieks tunniks eesmärgiga läbida sada ringi.

«Selline saja ringi sõit toimub Eestis teist korda, esimene kord korraldasime selle 2015. aastal Holstre-Nõmmel MMM-i raames, kui osales ligi 50 meeskonda. Tagasiside sõitjatelt ja pealtvaatajatelt oli väga positiivne ning otsustasime selle sõidu korraldada eraldi krossiüritusena,» rääkis Viljandi motoklubi krossikorralduse liige Joonas Naar. «Kuna Eesti tähistab sel aastal oma 100 aasta juubelit, siis mida muud saaksime omalt poolt teha kingituseks kui Mulgi 100 ringi sõidu mootorratastel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles