Veebikanali saatejuht võiks tulla Viljandist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudeng TV kutsub noori vahetama välja senised tegijad.
Tudeng TV kutsub noori vahetama välja senised tegijad. Foto: Kuvatõmmis

Tallinna ülikooli meediatudengite loodud Tudeng TV otsib saatejuhti ning Viljandimaalt pärit üliõpilane Anna Leena Tae loodab, et ehk leitakse õige inimene just siit kandist.

"Meil on Viljandis hulganisti tudengeid ja näitlejaid, kes võivad siit leida oma kutsumuse," lausus ta.

Tudeng TV on Eesti esimene regulaarne veebitelevisioon ning nüüd ootab ta end proovile panema uue meelelahutusliku veebimagasini võimalikke saatejuhte. Casting leiab aset sel pühapäeval Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi telestuudios ja kandideerima on oodatud 18–27-aastased inimesed. Novembris alustab Tudeng TV neljandat hooaega.

«Eelkõige soovime näha nooruslikke ja innukaid inimesi, keda huvitab ümbritsev elu ning kes põlevad soovist panna end kaamerate ees proovile. Saatejuhtimine ei ole mingi raketiteadus, kuid see nõuab samas tihti eneseületust, kiiret reaktsiooni ja julgust,» sõnas Tudeng TV peaprodutsent Deisi Helemäe.

Et casting on telestuudios, saavad saatejuhiks pürgijad end proovile panna nii kaamerasse rääkides kui stuudiokülalisi intervjueerides. Et aga teletöö on sageli ootamatu, tuleb kandidaatidel täita nutikust ja kiiret reageerimist vajavaid ülesandeid, mille sarnased võivad saatejuhtidele ette tulla ka Tudeng TV uues saates.

Neile, keda saatejuhiks ei valita, pakub Tudeng TV võimalust tegutseda teistes ametites: vajatakse toimetajaid, operaatoreid, helioperaatoreid, valgustajaid, monteerijad ning teisi telesaate valmimises ja turundamises suurt osa mängivaid töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles