Lähipäevade ilma üle rõõmustavad vähesed

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis
Sügis Foto: Elmo Riig

Lähipäevade jahenev ilm jätkub tugevate tuulte ning vihma- ja lörtsisadudega.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3–8 meetrit sekundis, öö hakul rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –1 kuni +4, rannikul kuni +8 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb. Alates saartest hakkab vihma sadama ja kohati võib sekka lörtsi tulla. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–18 meetrini sekundis. Sooja on 5–9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm, sajab vihma ja kohati ka lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul 5–12, rannikualadel puhanguti 15–18 meetrit sekundis. Saartel pöördub tuul loodesse ja põhja. Õhutemperatuur on 0 kuni +6 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab vihma, kohati ka lörtsi, õhtul saju tõenäosus väheneb. Puhub kirde- ja põhjatuul 5–12, rannikul puhanguti 17, saartel loode- ja põhjatuul 10–15, puhanguti 22 meetrit sekundis. Sooja on 4–8 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab veidi vihma, paiguti võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub põhja- ja loodetuul 5–12, saartel ja rannikul öö hakul puhanguti 15–18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –1 kuni +5, rannikul kuni +8 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, paiguti võib sekka lörtsi tulla. Puhub loodetuul 4–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis, õhtuks tuul nõrgeneb. Sooja on 4–9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles