Hispaania tippklubi soovib Viljandis uuesti laagri teha

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti algul Hispaania tippklubi Valencia CF-i noorte­akadeemia laagris käinud Cevin Suurhallik sai lisaks jalgpalli tarkuse­teradele ka klubi esindusmeeskonna särgi koos kõigi mängijate autogrammidega.
Augusti algul Hispaania tippklubi Valencia CF-i noorte­akadeemia laagris käinud Cevin Suurhallik sai lisaks jalgpalli tarkuse­teradele ka klubi esindusmeeskonna särgi koos kõigi mängijate autogrammidega. Foto: Karl Erik Heinsoo

Sel suvel käisid Viljandi Tuleviku noori jalgpallureid treenimas läbi aegade ühe edukaima Hispaania klubi, riigi kuuekordse meistri Valencia CF-i noorteakadeemia juhendajad ja nüüd avaldasid nad sellest saadud meeldivale kogemusele viidates soovi niisugust laagrit korrata.

«Tuli Valencialt kõne: «Kuulge, teeme veel!»,» sedastas Viljandi Tuleviku klubi meediajuht Marek Tiits. «Nad korraldasid veel mitmes Eesti klubis lastelaagreid, näiteks Tallinnas Nõmme Unitedis, Tabasalus ja Haapsalus, aga Viljandis oli kõige rohkem lapsi ja kõige parem korraldus. Sakslasest laagrijuht Jo Voß ütles, et ta pole kusagil Euroopas näinud nii häid tingimusi. Neile meeldis just kompaktsus ja see, et järv on lähedal.»

Augustis kõnealust lastelaagrit kajastanud Sakala lõpetas artikli nii: «Reedel läbi saanud laagri lõpupeol jäi klubijuhtide suust kõlama kindel lubadus: õnnestunud ettevõtmine andis julguse, suurklubide laagrid tulevad Viljandisse ka edaspidi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles