Viljandlased panid veehooajale punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisregatil neljanda koha teeninud viljandlaste kaheksapaadis sõudsid (vasakult) Markus Toom, Rainer Oras, Robert Jürimaa, Joonas Toom, Kaur Kuslap, Priit Laidma (roolis), Leo Muiste, Handreas Karl Kivistik ja Arved Rauba.
Sügisregatil neljanda koha teeninud viljandlaste kaheksapaadis sõudsid (vasakult) Markus Toom, Rainer Oras, Robert Jürimaa, Joonas Toom, Kaur Kuslap, Priit Laidma (roolis), Leo Muiste, Handreas Karl Kivistik ja Arved Rauba. Foto: Ruth Vaar

Suure osa kahest viimasest nädalavahetusest veetsid sõudjad Tartus Emajõel, et lõpetada seal võistlustega tänavune veehooaeg. Mõlemal nädalavahetusel olid nad ka edukad, püüdes nii hõbeda- kui pronksikarva medaleid.

6. ja 7. oktoobril oli väikeste paatide ehk üheste ja roolijata kahepaatide mõõduvõtt. Esimesel võistluspäeval sõideti 4000 ja teisel 2000 meetrit. Parimad selgitati kahe distantsi aegade liitmisel.

Meeste roolijata kahepaadil tulid viljandlased Rainer Oras ja Arved Rauba teiseks. Esikohale sõudsid tartlased Argo Normak ja Tairo Talvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles