Algab avatud mänguväljade festival

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondase keskus, Viljandi muuseum ja linnaraamatukogu sisustavad laste ja noorte sügisvaheaega osana üle-eestilisest festivalist «Avatud mänguväljad».
Kondase keskus, Viljandi muuseum ja linnaraamatukogu sisustavad laste ja noorte sügisvaheaega osana üle-eestilisest festivalist «Avatud mänguväljad». Foto: Elmo Riig

Täna algab lastele ja noortele mõeldud festival «Avatud mänguväljad», milles esimest korda osalevad Viljandi muuseum, raamatukogu ja Kondase keskus.

Festival on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ning kannab teemapealkirja «100 tähtsat asja». Nii saavad lapsed sügisesel koolivaheajal ja pisut enne seda tutvuda muuseumide ja raamatukogude tähtsate esemete, ideede ja väärtustega, mis on seotud Eesti riigi ajalooga. 20 muuseumi ja raamatukogu on valmistanud mängulehed, mis aitavad näitusi ja kogusid mängulises võtmes avastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles