Tuleviku mängumootor tõrkus Kuressaare vastu

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängus FC Kuressaarega löödud värav oli Rainer Peipsile tänavu meistriliigas juba seitsmes.
Mängus FC Kuressaarega löödud värav oli Rainer Peipsile tänavu meistriliigas juba seitsmes. Foto: Marko Saarm

Tuleviku tänavust hooaega võib neli vooru enne lõppu pidada üldjoones õnnestunuks. Sellest ülivõrdes rääkida ei luba ühelt vastaselt võtmata jäänud punktid.

See vastane on FC Kuressaare – meeskond, kes peaks olema Tulevikust kehvem juba üksnes ajaloolise järjepidevuse seisukohast. Seda ta tänavu suures plaanis taas oligi, tõestuseks üheksapunktiline vahe turniiritabelis (numbriliselt pole see küll ülemäära suur, ent moodustab siiski rohkem kui poole neist punktidest, mida Kuressaare on suutnud senise 32 vooruga koguda). Ometi on Tulevikust vastupidi ootustele ja tõenäosusele kujunenud tänavu Kuressaare lüpsilehm. Oma seni teenitud 17 punktist koguni üheksa on saarlased saanud mängudest tema vastu. See teeb kolm võitu neljast mängust. Viimane neist, 2:1, tuli laupäeval. Ning ikka vastupidi ootustele ja tõenäosusele, sest Tulevik oli oma eelmisest kuuest kohtumisest koguni neljas lahkunud väljakult võitjana, Kuressaare polnud oma eelmises 13 kohtumises teeninud ühtegi punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles