Tänulik vanem kinkis õpetajatele erksad joped

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi lasteaia õpetajad hüppasid uute jopedega rõõmust õhku.
Viiratsi lasteaia õpetajad hüppasid uute jopedega rõõmust õhku. Foto: Marko Saarm

Lapsevanem, kelle kaks mudilast on lõpetanud Viiratsi lasteaia Rüblik, oli sealsete töötajate tegevusega väga rahul ning kinkis neile rõõmsavärvilised talvejoped.

Viiratsi lasteaia direktor Luive Rehand ütles, et õpetajate päeva puhul tehtud kingitus oli kõigile suureks ja rõõmsaks üllatuseks. «Spordipoest soetatud joped on vetthülgavad, tuultpidavad, väga kvaliteetsed ja vahvad. Et oleme tervistedendav lasteaed ja käime lastega palju väljas ja linnas, tahtis lapsevanem, et õpetajatel oleks hea ja mugav olla ning joped oleksid rõõmsates värvides,» kõneles Rehand.

Lapsevanem, kes kingituse tegi, direktori sõnutsi oma nime avalikustada ei soovi. «Ta ütles, et on lasteaialt palju saanud, ning soovis omalt poolt midagi vastu anda.»

11 jopet

«Joped telliti numbrite järgi ning kõik 11 õpetajat said neid ka selga proovida ja enda soovi järgi valida,» rääkis Rehand. Tema kinnitusel pakub see ka lasteaia mudilastele rõõmu, et õpetajad on värvilistes jopedes.

Luive Rehandi sõnutsi on lastevanematega koostöö ka muidu suurepärane. Ta rääkis, et aasta tagasi rajati lasteaiamaja taha seiklusrada, mille tegemiseks aitasid lapsevanemad sponsoreid leida. Nimetatud rada on väga populaarseks osutunud.

«Seiklusrada on käinud proovimas ka teised lasteaiad ning õhtuti kasutavad seda meie lasteaia mudilased koos täiskasvanutega,» kõneles Rehand. Ta nentis, et seiklusrada on nii tehtud, et vanema inimese juuresolekul saab seal hakkama mudilane alates kolmandast eluaastast.

Varsti pärast seiklusraja valmimist osteti lastevanemate initsiatiivil lasteaia juurde indiaanitelk, milleks oli raha saadud heategevuslikku kohvikut pidades.

Õnneloos

20. augustil osales lasteaed Viiratsi rahvamaja perepäeval: seal sai mängida, avatud oli heategevuslik kohvik ja õnneloos, mille olid ette valmistanud mitme rühma lapsed koos vanematega. Õnneloosi läks direktori sõnutsi sada eset ning sealt saadud raha annetati fondi «Minu unistuste päev».

Viiratsi lasteaia nimekirjas on 89 mudilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles