Tulevik kindlustas võiduga positsiooni

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik alistas teisipäeval võõral väljakul Pärnu Vapruse ning valmistub nüüd juba oma järgmiseks lahinguks FC Kuressaarega, mis saab teoks eeloleval laupäeval kodulinnas. Pildile on jäänud viljandlasest mängumees Illimar Loigo.
Viljandi Tulevik alistas teisipäeval võõral väljakul Pärnu Vapruse ning valmistub nüüd juba oma järgmiseks lahinguks FC Kuressaarega, mis saab teoks eeloleval laupäeval kodulinnas. Pildile on jäänud viljandlasest mängumees Illimar Loigo. Foto: Marko Saarm

Hiliskevadel ja suvel üksnes viike ja kaotusi tunnistama pidanud Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond on sügisel endale mängude võitmisest meeldiva harjumuse kujundanud. Septembris kolm vastast alistanud, jätkas ta võidukalt ka oktoobris: teisipäeva hilisõhtul Pärnus asetleidnud Premium-liiga kohtumises oli ta 3:0 parem kuni viimaste aegadeni oma lähirivaalide ringi kuulunud Vaprusest.

Praegu tabeli põhjas virelev Vaprus ning Tallinna Kaleviga seitsmenda koha pärast võitlust pidav Tulevik, kelle tänavused varem peetud omavahelised kohtumised andsid tulemuseks kaks viiki ja Tuleviku võidu, mängisid seekord mõlemad üksnes võidule. Kuid võitluslik ja võimalusterohke avapoolaeg kummalegi edu ei andnud.

Pärast vaheaega pani kõrgelt pressinud ja suurte jõududega rünnanud Tulevik sisse teise käigu ja sellega suvepealinna meeskond kaasa minna ei suutnud. Pall liikus mitu korda Vapruse trahvikastist ja värava eest läbi, ent vajas postide vahele jõudmiseks natuke aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles