Toiduarvustus. Tähe pubi sisu on parem kui vorm

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe pubis pakutakse Kiievi kotletti kartuli, marineeritud kurgi, paprika ja kõrvitsasalatiga.
Tähe pubis pakutakse Kiievi kotletti kartuli, marineeritud kurgi, paprika ja kõrvitsasalatiga. Foto: Alice Lokk

Astunud sisse Tähe pubisse Posti tänava pika ajalooga hoones (väga kaua tegutses seal 1930. aastal avatud kino Täht, mille jaoks ehitati ümber käsitööliste abiandmise seltsi saal, ning lisaks on seal lühikest aega olnud kaks Aasia toidu restorani), olin algul üsna skeptiline. Ruum jättis kõleda mulje: võrdlemisi tühjad seinad, plaaditud põrand, robustne puitmööbel ... Samas ei maksa end sellest heidutada lasta, sest söönuks peaks seal saama igaüks.

Meie kolmeliikmeline seltskond tellis pärast menüü läbivaatamist endale Vanaema Kodused kotletid hinnaga kolm eurot, Kiievi kotleti hinnaga neli eurot ning lasanje, mis maksis neli eurot. Menüüst võis leida veel näiteks kanafilee, šnitsli ja sealiha koos ahju- või keedukartuliga. Kõik road olid üsna ühesuguses hinnaklassis, nii et lõunaseks einestamiseks on see paik igati taskukohane. Toidu eest tuli maksta leti ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles